‘Digital Literacy in ELT’ uluslararası eTwinning projemizin Şubat ayı etkinliklerini tamamladık.

30.03.2023 71

ANKARA Pursaklar Fen Lisesi olarak uluslararası eTwinning projemizin etkinliklerini Romanya, İtalya, Litvanya ve Sırbistan ülkelerinden birçok ortak okul ile uygulamaya devam ediyoruz.

Projemizin amacı öğrencilerimizin özellikle günlük hayatta İngilizce kullanımını daha aktif ve eğlenceli hale getirmektir. Bunun yanı sıra öğrencilerimiz çeşitli web2 araçlarını öğrenecekler ve farklı ülkelerdeki akranlarıyla İngilizce becerilerini geliştireceklerdir.

Şubat ayı etkinliklerinde ilk olarak Answergarden etkinliği ile İnterneti nasıl güvenli kullanırız sorusunu cevapladık. Tüm ortaklar işbirlikçi bir şekilde Güvenli İnternet Günü ile ilgili akrostiş şiir yazdık. Karma takımlar oluşturup İnternet güvenliği ,siber suçlar, siber zorbalık gibi bir çok başlıkta işbirlikçi e-book yazdık. Öğrencilerimiz wordwall, learningapps, cram gibi oyun araçlarını kullanarak müfredatla alakalı oyunlar hazırlayıp ,karşılıklı birbirlerinin hazırladıkları oyunları oynadılar.Hem öğrenciler hem öğretmenlerle online toplantılar yapılmıştır.

30-03-202330-03-202330-03-202330-03-202330-03-202330-03-2023