‘Digital Literacy in ELT’ uluslararası eTwinning projemizin Mart ayı etkinliklerini tamamladık.

30.03.2023 62

ANKARA Pursaklar Fen Lisesi olarak uluslararası eTwinning projemizin etkinliklerini Romanya, İtalya, Litvanya ve Sırbistan ülkelerinden birçok ortak okul ile uygulamaya devam ediyoruz.

Projemizin amacı öğrencilerimizin özellikle günlük hayatta İngilizce kullanımını daha aktif ve eğlenceli hale getirmektir. Bunun yanı sıra öğrencilerimiz çeşitli web2 araçlarını öğrenecekler ve farklı ülkelerdeki akranlarıyla İngilizce becerilerini geliştireceklerdir.

Mart ayı etkinliklerinde ilk olarak Demokrasi konulu işbirlikçi zihin haritası etkinliği yapıldı.Kadına yönelik şiddet konulu kamu spotu videoları çekilerek birleştirildi.Animaker aracı ile İngilizce konuşma becerilerine yönelik animasyonlar hazırlandı. Öğrencilerle esep platformu üzerinden chat etkinliği yapılarak İngilizce kullanma becerilerini geliştirmeleri sağlandı.

Public Spot Video : https://youtu.be/4B9YSUY16Uk

30-03-202330-03-2023