Avrupa Dilleri Günü

27.09.2023 205

Erasmus+ 2023 Ankara İl Milli Eğitim koordinatörlüğünde Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında, her yıl 26 Eylül'de kutlanan Avrupa Dilleri Günü'nü kutlamak için öğrencilerimiz "Dünyadan Diller," "Dünya'da Taş, Kağıt, Makas kelimeleri," "Dünya'da Anne, Baba ve Çocuk kelimeleri," ve "Dünya'da Güneş, Dünya ve Ay kelimeleri" başlıklarında Canva üzerinde oluşturdukları görselleri Kahoot üzerinde etkinliğe dönüştürdüler ve akranlarıyla bu oyunları ve sunumları sınıf ortamında eğlenceli bir şekilde kullandılar... Etkinlikler için kıymetli vakitlerini ayıran etkinlikteki ve bu etkinliklere teknik ve bilgisayar bilgileriyle yardımcı olan tüm öğrencilerimize ve etkinliklerin gerçekleştirilmesinde gerek yardımcı olan, gerek derslerini buna göre ayarlayan öğretmen ve idarecilerimize de teşekkür ediyoruz... İyiki APFLiyim...

27-09-202327-09-202327-09-2023